Over ons

Aannemingsbedrijf Bos richt zich breed op de nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van woningen en bedrijfsgebouwen. Arie Bos is daar in 1973 mee gestart. Zijn zoons Sander en Arend zijn binnen het bedrijf opgegroeid en samen vormen ze het hart van een familiebedrijf met inmiddels ruim 45 jaar ervaring.

Erkend aannemer

Aannemingsbedrijf Bos is een BouwGarant-aannemer. Het grootste keurmerk in de bouw.

Referenties vind u op:

Het team

Er wordt gewerkt met een team van ervaren timmerlieden in vaste dienst. Daarnaast worden -daar waar nodig- diverse onderaannemers ingezet, zoals metselaars, stukadoors, installateurs, etc. Door de jarenlange samenwerking tussen ons team en steeds dezelfde onderaannemers en leveranciers is er een hecht samenwerkingsverband ontstaan waarvan totaalkwaliteit is verzekerd.

Aannemingsbedrijf Bos is een erkend leerbedrijf (SBB) met een eigen leermeester. Zo wordt nieuw talent opgeleid binnen het bedrijf.

Traditioneel

Bewust is ervoor gekozen om zoveel mogelijk de traditionele bouwmethode te hanteren. Hierdoor is flexibiliteit en originaliteit optimaal gewaarborgd. Bovendien ligt de kostprijs op hetzelfde niveau als in de prefab industrie. Ook de totale doorlooptijd verschilt niet of nauwelijks met die van de catalogusbouw omdat er veel minder voorbereidingstijd nodig is. Door de traditionele aanpak kunnen al uw persoonlijke wensen worden verwerkelijkt. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering specialisten in maatwerk.