Bouwkavels

Algemeen    Informatie      Foto's     Downloads

 

Aan de Oostkade te Ouderkerk aan den IJssel hebben wij 3 bouwkavels beschikbaar met oppervlaktes van 659 m2 tot 1319 m2. Bouw uw droomhuis op deze unieke plek, omringd door het zeer fraaie polderlandschap van Ouderkerk aan den IJssel! Uw eigen huis laten bouwen, alle wensen vervuld, een heerlijke plek, voldoende ruimte voor het hele gezin... het komt nu wel heel dichtbij!

 

Informatie vindt u onder bovenstaande buttons. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Arnoud de Jong van Arnoud de Jong Makelaardij te Stolwijk, tel.: 0180-68 45 55.

Voor vragen over het bouwen van uw woning, inclusief bouwaanvraag, kunt u ook contact opnemen met Sander Bos van Aannemingsbedrijf Bos, tel.: 0180-68 22 06.

 

 

NB. Burgland Makelaars Stolwijk is reeds jarenlang actief in de Krimpenerwaard en ver daarbuiten. Zoals in vele bedrijfstakken, verandert ook de wereld van de makelaardij in snel tempo. Burgland Makelaars Stolwijk en Arnoud de Jong Makelaardij hebben besloten de krachten te bundelen. De lopende verkoopdossiers van bestaande woningen (en deze bouwkavels) zijn overgedragen aan Arnoud de Jong Makelaardij. Voor nieuwbouw zullen beide partijen eveneens nauwer samenwerken. Op deze manier kan de lokale marktpositie worden versterkt en de dienstverlening worden verbeterd.

 

www.bosbouwtbeter.nl